KĀ APMEKLĒT MALTU UZ BUDŽETU

Gadsimtiem ilgi Maltas arhipelāgs šķērso starp Ziemeļāfrikas sēkļiemun Eiropas kruķi episkā cīņā par šī svarīgā mezgla kontroli. Šīkombinācija radīja unikālu kultūru, kas sajauktu arhitektoniskos,kulinārijas un kultūras stilus (patiesībā Maltas valoda ir Arābu unItālijas kombinācija), kas nav atrasta Spānijas dienvidos.

Tagad valsts saņem mazāk cilvēku ar visu sacelšanos un vairāk arsavu siltās vasaras temperatūru, pristīna pludmalēm, skaidruVidusjūras ūdeni, lielu pārgājienu, draudzīgām lokālajām vietām unlētām cenām.

Lai gan Es nebiju pavadījis tik daudz laika, cik man bija Malta, Esveltīju pietiekami daudz (burtiski un figurāli), lai saprastu valstsbudžetu. Par laimi, šī valsts jau pati ir sasniegusi budžetu ( ir vienano visbagātākajām eiro zonas valstīm), tāpēc jums navnepieciešams daudz ar ko sākt. Lai gan Es pavadīju brīvdienas unnebijāt tik labvēlīgs, Es gribēju, Es joprojām nekad netērēju daudznaudas. Es dārgāko dienu izmaksāja 70 EIRO (74 ASV dolāri), untas ir tāpēc, ka Es īrēju mašīnu! Pat tad, kad Es skatījos maku,nekādā gadījumā Es jutu , it man nebūtu ārā.

Lai gan Malta nekad nesagraus jūsu budžetu, Es vienmēr būšu vienspar vienošanos, jo esmu stingri pārliecināts, ka katram galamērķim irjābūt lētākiem.

Lūk, jūsu padziļināta rokasgrāmata par Maltas apmeklējumuattiecībā uz budžetu:

Nokļūšana tur

Lai gan lielākā daļa Eiropas pārvadātāju veic sezonas lidojumus, navdaudz aviosabiedrību, kas lidoja uz Maltu gadu. Ryanair, Air Malta,easyJet un Lufthansa ir lielākais pārvadātājs, kas apkalpo salu gadu.Vienvirziena lidojumi no kontinentālās izmaksas līdz 50 EUR (USD53-106 USD), jo īpaši, ja jūs rezervējat iepriekš. Varat arī doties uzSicīliju un atpakaļ uz Sicīliju, tās ir 2,5 stundas un izmaksas 61. -127.GADĀ (USD 65 135 USD) katru ceļu (atkarībā no gadalaika).

Malta ir lēta. Lai gan Es devos ziemas vidū, bet sezonālo mājokļucenu pieaugums, automašīnu noma un lidojumi nav sezonaspieaugums, daudzi draugi man teica, ka lielākā daļa pārtikas,darbības un sabiedriskā transporta cenu bija vienāda visa gadagarumā. Šeit ir sarakstu ar tipiskajām izmaksām šajā valstī:

  • Ferry līdz Valletta no Sliema: Single: 1,50 EUR (USD 1,60 USD),peļņa: 2,80 EUR (USD 2,95 USD)
  • Prāmis no Maltas uz Gozo: gājēju: 4,65 EUR (USD 5 USD), auto unvadītāja: EUR 15 (USD 16 USD)
  • Pastizzi (lēta uzkodām): 1 2 EUR (1 2 10 000 ASV DOLĀRU)
  • Brokastis: 3-4 EUR (USD 3,15 -4,25 USD)
  • Pilnas brokastis: 8 8 EIRO (USD 8,50 -9,50 USD)
  • Pusdienas plkst. café: 8-10 EUR (USD 8,50 -10,50 USD)
  • Makdonalda ‘s value maltīte: EUR 5-6 (USD 525 6,50 ASVDOLĀRI).
  • Sendijs: EUR 6 (USD 6,50 MILJONI)
  • Patīkama mājas pusdienas restorāns ar vīnu: 25 EUR (USD 27USD)
  • Galvenās maltītes: 10-14 EUR (USD 11 15 USD)
  • Pica: 6-9 EUR (USD 6,50 -9,50 USD)
  • Ūdens pudele: 1 EUR (USD 1 USD)
  • Vīna pudele: 8-10 EUR (USD 8,50 -10,50 USD)
  • Alus: EUR 3 (USD 3,15 USD)
  • Muzeja ieeja: EUR 6 (USD 6,50 MILJONI)
  • Automašīnu noma: 38-48 EUR (USD 40 50 USD)
  • Maksa par taksometru: 10-20 EUR (USD 10.50 -21 USD)
  • Publiskais autobusu satiksmes biļete: 2 EUR (USD 2.10 USD)

Vidēji jūs varēsiet apmeklēt Maltu par 30 45 EIRO dienā (USD 32-48 USD) dienā, lai gan vasarā Es vēlētos pateikt, ka jums irnepieciešams budžets vairāk nekā 50 EIRO (USD 53 USD) apmērā.Pie šīs cenas jūs apskatāt viesnīcas centrā dzīvošanu vai gaisatrasēšanu ar draugu, kas veic sabiedrisko transportu, galvenokārtpielipšanu pie bezmaksas aktivitātēm, ēdiena gatavošanai unēdināšanai lētā (il) vietā.

ietaupīt naudu Maltā

Uz salām ir pāris hosteļu, kuru kopmītnes cenas sākas 9 EIRO (USD9,50 MILJONI) par vienu nakti (lai gan cenas divkāršojās vasaraslaika periodā). Gaisa diriģents ir smieklīgs lēts Es atradu veselumāju par 35 EIRO (USD 37 USD) par nakti. Lielākā daļa budžetaviesnīcu izmaksu 40 EIRO (USD 42,50 MILJONI), tāpēc Espieturēšos pie Airbnb vai hostels mājokļa izmitināšanai. Tomēr,piemēram, hosteļu cenas, aptuveni 80 EIRO (USD 84 USD) cena parnakti vasarā; budžeta viesnīcu izmaksas vasarā sasniedza aptuveni40-60 EUR (USD 42-63 USD).

Lai ietaupītu naudu par dzīvošanu, ceļojumu bezmaksas sezonu unuzturēšanās viesnīcā vai dalītām Airbnb daļām ar draugiem. Varatizmantot vietni eurocheapo.com, lai atrastu labu B & Bs, jo tiem irstingrs saraksts.

Pārtika un dzērieni

Pārtikas cenas ir samērā lētas, lai gan jums ir lielākas cenas tūristuteritorijās, piemēram, Valletta, St. Julian ‘s, Sliema ‘s Boardwalk unMarsaksloka.

Lai ietaupītu naudu par pārtiku, turēsimies pastīzī (ar augstu garšu)apmēram 1 2 EIRO (1 2 .10 USD) apmērā, apēdiet vaīru unveģetāriešu restorānu pārpilnību visā valstī (sk. turpmāk sniegtosarakstu), izvairieties no snac King un pēc iespējas vairāk ēdienugatavošanu (brokastīs būs vislielākais ieguvums).

Viesu numuros bez maksas ir pieejams ātrdarbīgs bezvadu internets.Autobusu satiksmes pakalpojumu izmaksas 1,50 -2 EIRO (USD 1,60-2,10 USD) par divu stundu biļeti vai 21 EIRO (USD 22 USD) parkatru nedēļu, bet automašīnu īres maksa ir EUR 39 (USD 41 USD)dienā (vasaras periodā tās sākumā sasniedz 50 EIRO vai USD 53USD dienā). Ir vairāki vietējie īres uzņēmumi, bet Es izmantojuHerercu, jo tas bija tuvs manam Airbnb. Daudzi vietējie automašīnuuzņēmumi neizmanto kredītkartes un vēlas saņemt noguldījumusskaidrā naudā. Pateicoties lielākiem uzņēmumiem, tiek radīts vēlviens drošības līmenis.

Taksometri maksā 10-20 EUR (USD 11-21 USD); lai gan tie navideāli piemēroti, tos var pasūtīt pirms laika, izmantojot lietotni, un tieir laba pēdējā brīža opcija, ja iesprūst, jo autobuss neaug.

Viens jautājums ir par autobusiem, ka tie ir reti, lai tie aizpildītu ātri.Mēs nonācām pie viena autobusa, tikai tad, ja viņš pārkārtos,atlieciet visiem vaļā un radu mūs visus ar citu autobusu, kas tadgaidīja 20 minūtes, lai virzītos uz priekšu. ir traka sistēma, unvasaras mēnešu laikā, kad virsotne virsotne, gaida garu ceļu.Nesteidzieties, ja izmantojat autobusu!

Kad laikapstākļi ir jauki, ir vairākas brīvas darbības, tādas ,piemēram, pludmales, pārgājienu, peldēšana un tikai staigāšana.Turklāt visas baznīcas ir brīvas. Mēs atradīsim daudz uzņēmumu,kas ieņems ap salu laivā 25 EIRO (USD 27 USD) apmērā. Lielākādaļa muzeju, un tam ir jāmaksā 5 EIRO (USD 525 USD), bet jūsvarat saņemt Maltas tūrisma karti (piemēram, Mdina un atsevišķs parValletta), kas ietaupīs aptuveni 10-20 EUR (USD 10.50 -21 USD)atkarībā no , cik ļoti labi pieslēdzaties.

Ar kādu no puses, Es uzskatu, ka galvenais tūrisma centrs Vallettasnepalīdzēja. Darbinieki nevarēja atbildēt uz daudziem maniemjautājumiem. Mazākajās, neoficiālām vietām, kurās tika runāts parSliema ‘s Boardwalk, bija vairāk informācijas par automobiļu īri, pardarbu un cenām.

Ieteicamās joslas un restorāni

Restorāni: aug saules (Mdina), Loli (veģetārietis), zālaugi(vegzne/veģetārietis), Marsaksloka zivju tirgus, Suruči, ta Doni, kuba,Rock sāls, ta Rikardu (Gozo), Electro omāra projekts.

Stieņi: caurumi siena (Sliema), dzimtā (un jebkura josla uz šīs ielas, tas ir galvenais naktskalpošanas centrs), Dubliner, Legligin,trīspadsmitais barbers

* * * *

Maltā ir viegli apmeklēt budžetu. Es biju satriekta par to, cik lēta ir šīvieta. Lai arī vasaras laikā palielinās izmitināšanas un tūrisma cenas,Malta joprojām ir pieejama valsts. Tagad Es esmu bijis visas eirozonas valstis, un man ir jāsaka, ka Malta ir viena no labākajām, ja nevislabākā vērtība. Kad jūs to savienojat ar siltu laika apstākļiem,apbrīnojamu ainavu, vēsturiskajām pilsētām un neticamaspludmalēm, Malta tādēļ, ka vienu no labākajiem galamērķiem Eiropāvēlas ietaupīt naudu.

Izskatās, ka visi šie Lielbritānijas atvaļinājumi bija uz kaut ko galugalā!