Dažādas iespējas un pielietojumi izbraukuma treileriem

Ir daudz dažādu viedu priekš kempinga piekabēm uz šodienas tirgu. Vairāk cilvēku nekā jebkad agrāk tos pērk kā investīciju, lai samazinātu savas izmaksas par viņu turpmāko gada ģimenes brīvdienām. Tie svārstās no vienkāršiem standarta tentiem, kas var būt lieliski papildinājumi teltī, un uz augšu diapazonā līdz pilnībā aprīkotiem ar visu ērtību stila piekabēm.

Daudziem cilvēkiem kempinga piekabes ir “must have”, lai varētu ļaut viņiem atļauties brīvdienas. To elastīgums padara tos ideālus priekš nedēļas nogalēm prom un īsiem pārbraucieniem, tos var iestatīt ar relatīvu vieglumu un ātrumu, un lielākā daļa ir pietiekami plaši, lai viegli un ērti varētu gulēt divi līdz seši cilvēki. Kemperu piekabes, vai uzliekamās piekabē, jo tā dažreiz tās sauc, ir lieliska alternatīva uzslejamām teltīm, vienlaikus saglabājot kempinga sajūtu.

Ja pērk lietotu piekabi, pārliecinieties, ka jūs pārbaudāt to pamatīgi. Meklējiet pazīmes pēc pelējuma, miltrasa un kukaiņu invāzijas. Ja tas ir uzglabāts uz brīdi bez kārtīgas ventilācijas, tad tas var radīt problēmas ar pelējumu. Izvēlaties labāko piedāvājumu, un pārliecinieties, ka jūs zināt kāda ir pašreizējā tirgus cenu, tāpēc, lai jums nav galu galā jāmaksā pārāk daudz.

Pārliecinieties, ka esat pārbaudījis piekabi, ko jūs nolemjat iegādāties, ir saderīga ar jūsu transportlīdzekli, pārāk liela slodze uz velkošo transportlīdzekli varētu novest jūs līdz papildus izdevumiem par remontu. Ja piekabe ir pārāk smaga, lai Jūsu automašīna vilkšana būtu droša, tad jumss varētu būt apstrādes problēmas, kas radīs jums nelaimes. Jāpārliecinās, vai jūs zināt vilkšanas jaudu savam transportlīdzeklim pirms jums izlemt, kādu treileri pirksiet. Atļaujiet papildus svaru piekraut uz piekabi, nevis tukša vienu jūs pērkat. Tas vienmēr ir gudrs lēmums, lai saprastu jūsu transportlīdzekļa maksimālo vilkšanas jaudu, ​​jo jūs nekad zināt, ko jums būs nepieciešams veikt kā papildus ekstras, tāpēc varbūt kompakta piekabe ir laba ideja.

Izvēloties savu kemperi, jums vajadzētu apsvērt, kur jūs vēlaties ar to doties – pa ceļiem vai neceļiem. Ja plānojat doties pa bezceļu, tad jums būs nepieciešams stingrākas bezceļa piekabes un 4 WD transportlīdzeklis, ar ko vilkt to. Ja jūs plānojat doties braucienā, kas ir pa bitumena ceļiem, tad standarta ceļu piekabi būtu laba. Viegls treileris ir labs risinājums mazajām automašīnām, kā arī zemāks degvielas patēriņš, braucot lielus attālumus.

Ja piekabes telts neaptver visas vajadzības, kas jums ir, tad varbūt pilnībā slēgta kemperi vai ceļojumu piekabe hibrīds ir vairāk piemērots risinājums jums. Atkal tie nāk ar dažādiem izmēriem un ērtībām. No standarta līdz luksusa, tos var izmantot kā  nakšņošanas vietu vai kā pilna laika naktsmītni.