Priekšrocības Pilna laika dzīvošanai RV – Kāpēc es izvēlos dzīvot kemperī

Dienas, kad RV bija tikai pensionāriem, ir beigušās. Arvien vairāk jaunieši apzināti izvēlas dzīvot kemperos, RV vai kemperbusiņos.

Tas ir ne tikai tiem, kam ir laimīga ar atrašanās vietu, neatkarīgs darbs, piemēram, tiešsaistes uzņēmējiem, digitālajiem copivraiteriem, un māksliniekiem, kas padara šo soli ceļā uz mazāku patērētāju, brīvāku un kurš piepilda dzīvi.

Arī studenti, nomadiskie minimālisti ņemot darbus ceļā, kā arī pilsētas maskēšanās kemperotāji ar normālo ikdienas darbu, izvēlas šo nedaudz dumpīgo dzīves veidu.

Izkāpjot no skrejriteņa un sākot dzīvot nomadu dzīvi ir diezgan pievilcīgi dēļ tā, kā sākot no ideālisma līdz pieejamībai uz praktiskumu. Es pats esmu plānojis dzīvot RV pavisam drīz. Šeit ir mani galvenie motīvi.

  1. Tā kā es tā varu

Es esmu priviliģētā stāvoklī, kam atrašanās vieta ir neatkarīga no darbu. Man nav hipotēku, bērni vai sieva. Man patīk iet pārgājienos vai darīt citas āra aktivitātes un patiešām patīk pavadīt laiku ārā, cik vien varu. Vienkāršie prieki brokastīm ir rasota zāle vai dzert tēju skatoties zvaigžņotajās nakts debesīs  ir gandrīz vienāda ar laimi man.

  1. Brīvība

Tas vien ir skaidrs. Man patīk ceļot un izpētīt. Iepazīties ar jauniem cilvēkiem no visiem sociālajiem slāņiem. Redzēt jaunas apgabalus uz šīs pasaules. Kas gan to negribētu? Ilgu iekāres spēks ir spēcīgs manī. Es vienmēr jutos radniecīgs ar dzīvesveidu kā klaidonis, trubadūrs, čigāns, klejotājs, – tā jūs nosauktu mani.

  1. Jo tas ir daudz izdevīgāk

Ir plaši zināms, ka uzturēt motorizētus kemperus, ir dārgi. Bet, ja tu dzīvo savā kemperī pastāvīgi, tad tie ir jūsu vienīgie maksājumi. Jūs varat iegādāties pienācīgus RV par $ 10.000, un tur ir daudz vietas, kur iespējams tos novietot bez maksas vai par ļoti pieejamu naudu kādā autostāvvietā vai kempingā.

  1. Dēļ tā, lai nomaksātu parādus vai novērstu to visu kopā

Jūs nevarētu būt pirmais, kam izdevās nomest parādu važas, pārejot uz dzīvi pilna laika RV. Pārdodot savu māju un dzīvojot kemperī (uz brīdi) jūs varat apcirpt savus izdevumus un ietaupīt daudz naudas. Adam Baker, jūs varat viņu zināt no viņa Man vs Debt mājas lapā vai TED Talk “Pārdod Jūsu Mēslu. Samaksā savu parādu. Dariet to, kas jums patīk “,  to nu es arī izdarīju.