Kemperu Ledusskapju Izvēle

Izvēloties piemērotu kempera ledusskapi var būt diezgan mulsinoši, ja jums nav iepriekšējas pieredzes šajā jomā. Lai būtu mazliet vieglāk, tad kemperu ledusskapji nāk četrās pamata versij’as. Pasīvie dzesētāji, kas izmanto ledu, lai saglabātu temperatūru, 12V  termoelektriskie kurus jūs vienkārši varat iespraust  jūsu “cigarešu aizdedzinatājā”, kompresoru ledusskapji un saldētavas,  izmantojot 12V / 110-240V elektroenerģiju. Elektroenerģijas un absorbcijas ledusskapji / saldētavas, izmantojot propāna gāzi un elektrību.

Šie ledusskapji tiek veikti, tāpat kā jebkuru citu sadzīves vienībām, izmantojot PU-putu izolācijas un izturīga materiāla, kas korpusā. Viņi visi strādā tikai naudas sodu, ja jūs braucat vai izmantojot elektrisko pievienojamo kempings vietā, bet, ja jums iet “savvaļas kempings” lietas mainās nedaudz.

Tātad, apskatītīsim dažāda veida ledusskapjus, lai iegūtu vispārēju priekšstatu.

Ledusskapju veidi

Pasīvās dzesētāji izmantot ledus, atkārtoti želejas pakām vai saldētas ūdens pudeles, lai saglabātu visu atdzist. Tie var būt vai nu viens no šiem lēts dzesētāji, ka jūs varat iegādāties tikai par visur un vairāk spēcīgu un ilgstošu aukstuma kastes vai lielu ledus lādes, kas saglabās kaut atdzist līdz 10 dienām.

Tos izmanto ēdināšanas, zvejnieki, medicīnas preču piegādātāju, dzīvojamo un jūrnieks. Viņi nāk ar divkāršu izolāciju vāku un bez iekrāsošanu un smaržas baltā pārtikas klases interjeru, kas ir viegli tīrīt, kas
rokturi, lieljaudas eņģes, un ar papildu sēdekļa spilvenu atpūtināt neredzētus par to, kad tu esi noguris.

Termoelektriskie pārnēsājamie dzesētāji ir galvenais risinājums attiecībā uz dzesēšanas jūsu ēdienu un dzērienus kustībā. Viņiem ir dzesēšanas jaudu līdz 30 ° C (86 ° F) zem apkārtējās vides temperatūras, kas būtu vairāk nekā pietiekami, vairumā gadījumu.
Lielākā daļa no tām var izmantot termoelektriska enerģiju dzesēšanas un apkures. Uzticams un rentabli, tie ir lieliski piemēroti jebkuram transportlīdzeklim, pikniki un kempings vai jebkuru citu katru dienu lietošanas.

Tās ir dažādas formas un mazo izmēru un dažāda veida elektronikas, no kuriem izvēlēties. Visi ir pārklāta visapkārt ar poliuretāna putām un ir izgatavoti no izturīga molded materiāliem.

Barošanas avots var būt vai nu 12V vai 24V, un to var arī iespraust 110 / 240V strāvas avota. Tomēr tās būs aizplūšanu jūsu transportlīdzekļa akumulatoru dzīvokli dažu stundu laikā, ja jūs stāv joprojām bez cita avota pieejamās varas, tāpēc tie nav ideāls no režģa piedzīvojumu biedrs.

Ja jūs no dažiem rīcību un piedzīvojumu, un ir nepieciešama nopietna nepatikšanas bezmaksas RV ledusskapi un saldētavu, kas saglabās jūsu pārtiku un dzērienus, aukstumā, un sasaldētiem zem jebkāda veida apkārtējā stāvoklī, kompresors ledusskapji ir tas, ko jūs meklējat.
Tāpat kā jebkuru citu RV ledusskapji, viņi nāk daudzās formas un izmēriem. Tie var būt vai nu portatīvo vai būvēt-jūsu tūristu vienībās ar augšējo vāku vai sānu atvēršanas durvis.

 

Kuru kempera ledusskapi izvēlēties?

Tas patiešām ir atkarīgs no tā, kur un kad jūs to izmantosiet.

Vienkāršs un lēts termoelektriskos dzesētājs ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, ja jums ir pastāvīgs pieejamā jauda. Bet tie nav tik varas efektīvs un tikai nāk mazos izmēros.

Nepatikšanas bez kompresora ledusskapis ir lielisks dzesēšanas spējas nekādos apstākļos, un nav nepieciešama izlīdzināšana. Tā kanalizācijas diezgan daudz enerģijas, bet, ja tu esi uz kempings āķa vai lieto pareizu saules panelis tas darbosies atdzist uz visiem laikiem.

Labi zināms absorbcijas ledusskapji darbosies vecumu ar atbilstošu ikgadējo apkopi. Taču jūs dzirdēsiet daži cilvēki sūdzas par to ir dzesēšanas spējas skarbos vasaras karstumā, vai ar sliktu gaisa cirkulāciju.