Par braukšanu ir pieejama kredīts vai kredītkarte.

Ja esat saņēmis ceļotāja niezi un nevarat nogaidīt galvu nākamajā piedzīvojumā, ir pienācis laiksdomāt par to, kas būs labākais veids, finansēt jūsu lielisko izpēti – ar patēriņa kredītu onefinance.lv.

Šajā rokasgrāmatā mēs jums sniegsim pilnīgu divu aizņēmumu veidusalīdzinājumu, lai palīdzētu jums izlemt, kurš ir jūsu kredītatbilstībapasaules atklājums.

Kas ir kredīts ceļojumam ?

Kredīts ceļojumam ir tāds pats jebkurš cits patēriņa kredīts, kas aizņēma naudas summu, ko izmantot, lai finansētu tuvojošos izdevumus šajā gadījumā. Kad izrakstāt kredītu, jūspiekritīsiet pakalpojuma sniedzēja nosacījumiem, ieskaitotmaksājumu procentus un visas saistītās maksas (piemēram, iepriekšuzkrātās maksas un pastāvīgās maksas), un jums par to būsjāmaksā noteiktā laika periodā.

Piemērs: Lynda plāno Eiropas ceļojums 2 mēnešus, un aprēķiniemviņai vajadzēs aptuveni 10 000 ASV dolāru, lai tas aptvertu visu noviņas Contiki ekskursijas līdz iekšējiem lidojumiem. Ja viņa saņemceļojumu aizdevumu ar 10% fiksēto procentu likmi, kas viņai jāmaksāatpakaļ 2 gadu laikā, mūsu individuālo kredītu atmaksas kalkulatorsparāda, ka viņas pastāvīgā ikmēneša atmaksa būtu 461 ASV dolāruun viņam būtu jāmaksā procentu likme 1,075 ASV dolāru apmērā.

Kas ir ceļojumu karte?

Ceļojumu kredītkartē ir līdzekļi, kas palīdzēs ietaupīt naudu ārzemēs.Parasti šie līdzekļi ietver konkurētspējīgu ārvalstu valūtas maiņasmaksu, atlīdzības punkti par dolāru, kas izmantoti ārvalstu darījumos,un papildu līdzekļi, piemēram, ceļojumu apdrošināšanaspakalpojumi. Lieliska lieta par kredītkartēm ir saistīta ar procentubezmaksas periodiem (aptuveni 44 55 dienām), tāpēc, lai atlikumuvarētu atmaksāt pilnībā pirms maksājuma datuma, karti varatizmantot bez procentu knaiblēm. Vēl labāk, ja izmantojat 0%procentu likmes karti, jums nav jāmaksā par ievada likmes periodu,ja vien maksājat par minimālo mēneša atmaksu mēnesī.

Piemērs: izmantosim tādu pašu scenāriju Lynda, kam jāaizņemas 10000 ASV dolāru, ka viņa atmaksāsies 2 gadu laikā. Pieņemsim, kaLynda paņem vienu no kredītkartes lietotājiem, kas ir saistīti arprocentu bezmaksas piedāvājumu pirmajiem 14 mēnešiem, viņaspastāvīgās ikmēneša atmaksas būtu 440 ASV dolāri un viņam būtujāmaksā 383 USD. Lai gan procentu likmes piedāvājums 0% apmērāvarētu ietaupīt uzņēmumam Lynda par gandrīz 700 ASV dolāruprocentu apmērā salīdzinājumā ar aizdevuma aizdevuma iespēju,viņai būs jāpatur prātā, ka kredītkarte tiks atjaunota par augstu 299%pēc pirmā termiņa beigām.

Personisko aizdevumu veidi ceļošanai

Ja esat izņēmis personīgo aizdevumu par savu aizjūras zemi,varēsiet izvēlēties starp vairākiem dažādiem veidiem:

Kredīts: vai jums pieder dārgs korpuss vai automobilis,ko jūs varat izmantot drošības naudu par ceļojumu aizdevumu?Tad aizdevējs var ļaut izmantot šo drošības naudu un atalgot parkonkurētspējīgāku ceļu aizdevuma līgumu ar zemāku likmi unmaksām, kas jūsu lielo norēķinu naudu ietaupīs aizdevuma darbībaslaikā.

Nenodrošināts kredīts: vai arī, ja jums nav drošības, tad jūs būsietpieejams nenodrošināta aizdevuma tirgū, kas nozīmē, ka aktīva drošības nauda nav jānorāda nodrošinājums. vietā aizdevējsnovērtēs jūsu tiesības uz aizdevumu, pamatojoties uz jūsu patiesiemietaupījumiem un kredītvēsturi.

Fiksēto procentu likme: ja pēdējā reizē, kad vēlaties domāt par to,kad ir jāmainās Amalfi krasta, tiek mainīta procentu likmes maiņa,apsveriet iespēju bloķēt jūsu likmi, izmantojot fiksētu procentu likmesceļojumu aizdevumu. Tikai atcerieties, ka šie aizdevumi parasti irmazāk elastīgi nekā mainīgas likmes aizdevumi un daži lamatas arvienu lielu peļņu ir peļņas samazināšanas maksa, ja jūs mēģinātatmaksāt aizdevumu pirms līguma parakstīšanas.

Mainīga procentu likme: kamēr mainīgas procentu likmes aizdevumsnozīmē, ka jūsu likme jebkurā laikā var tikt mainīta, parasti tiek iegūtilabāki līdzekļi, piemēram, papildu atmaksas, pārvērtēšanas iespējaun iespēja izvēlēties atmaksas ciklu. Plus parasti mainīgās likmes irzemākas par fiksēto procentu likmi.

Lai varētu pilnībā norakstīt personīgos aizdevumus ceļošanai, lasietšeit mūsu brīvdienu aizdevumu rokasgrāmatu.

Ceļojumu karšu veidi

Ja nolemjat, ka ceļojumu kredītkarte izklausās pēc jūsu aizņemtāsatbilstības, jums būs pieejami trīs galvenie plastmasas veidi, ko varatizvēlēties starp:

Atlaižu kredītkarte: vai jūs plānojat brīvdienu pilnu pirkumu? Vai jumspatīk rakņlēkāt zvērīgi atlīdzības punktus? Tad atlīdzības kredītkartevarētu būt lieliska iespēja. Daudzi nāk ar bonus Rewards punktiem,kad jūs iztērējat naudu ārzemēs. Piemēram, izmantojot vienu karti,rakstot Austrālijā, pērkot Austrālijā, jūs nopelnītu 1,25 punktus pariztērēto dolāru, bet tas atbilst 3 punktiem uz dolāru, kas tiek tērētiārzemju komersantiem. Uzkopšanas pakalpojumi tiek nodrošinātikatru dienu, arī pēc pieprasījuma ir pieejama šāda ērtība:modināšanas zvani. Izmantojiet mūsu atlīdzību cienītāju rīku, lainoskaidrotu, kurām kartēm ir izdevumi par jūsu tēriņiem.

0% pirkuma likmes kredītkarte: otra iespēja ceļotājiem, ko mēslietojām iepriekš minētajā ceļotāja Lynda piemērā, izmanto kredītkartiar Honeymēnesi likmi. Tas nozīmē, ka jūs maksājat par minimālomēneša maksājumu, ko maksāsit par izdevumiem par ārzonu,nepiešķirot procentus šīs darbības laikā. Taču, protams, šīmedusmēness perioda beigas nodrošina, ka jums ir pieejamiietaupījumi, lai pilnībā apmaksātos atlikumu, lai izvairītos no parāduatgūšanas.

Ceļojumu karte: sagaidāms, ir pieejamas arī kredītkartes, kasīpaši paredzētas Aussie Jet Etters. Šīs ceļošanas kartes parasti irzemas (vai pat USD 0) par ārvalstu valūtas maiņas maksām, un tāsvar nodrošināt arī brīvu ceļojumu apdrošināšanu.

Moss tip: ja nolemjat izmantot bezmaksas kredītkartes ceļojumaapdrošināšanu, pārliecinieties, vai esat pārbaudījis pakalpojumasniedzēja prasības, lai aktivizētu titullapu e. g minimālo tēriņu summukartē un vai atpakaļceļā.

  • Uzziniet vairāk par dažu veidu plastmasas ielādi savā atvaļinājumāar mūsu aizjūras kredītkartes izdzīvošanas rokasgrāmatu.
  • Ceļojumu aizdevumi un ceļojumu kredītkartes
  • Tagad, kad jums ir pieejami dažādi ceļojumu aizdevumu unkredītkaršu veidi, apskatīsim šo divu veidu starpību:
  • Ceļojumu aizdevums:
  • Fiksētās procentu likmes nozīmē jūsu pašreizējās atmaksasjoprojām būs konsekventa, atvieglojot budžeta izpildi visā pasaulē.
  • Parasti var aizņemties vairāk nekā ar kredītkarti, jo īpaši tad, javeicat aktīvu drošības naudu
  • Ceļojumu aizdevuma trūkumi:
  • Apmaksātie procenti no dienas, kad jūs izņemāt aizdevumu
  • Ir mazāk elastīgi, jo jums ir jāveic vienreizējs maksājums.
  • Ceļojumu kredītkarte:
  • Darba samaksas elastīgums
  • Labas ziņas par nelielu aizņēmumu apjomu
  • Uz veikalu plauksti punkti, kurus var attiecināt uz bezmaksaslidojumiem, naudu atpakaļ un iepirkšanos.
  • Bezmaksas uzkopšanas pakalpojumi tiek nodrošināti katru dienu.
  • Ceļojumu kredītkartes trūkumi:
  • Varētu būt kārdinājums pavadīt vairāk, nekā paredzēts
  • Augsta naudas avansa likme, ja veicat NAUDAS izņemšanu NOBANKOMĀTA
  • Daži no tiem ir saistīti ar augstu valūtas maiņas maksu

Pēdējais vārds

Šīs rokasgrāmatas sākumā mēs izmantojām piemēru par ceļotājuLynda, kas vēlas aizņemties 10 000 ASV dolāru, kas izmaksāti vairāknekā 2 gadus, un konstatēja, ka 0% procentu likmes karte bija lētākaizvēle. Tomēr atbildēt uz jautājumu par to, vai kredīts vai kredītkarteir labāka par ceļošanu, nav tāda vienkārša, jo abām šīm iespējām irgan pozitīvi, gan negatīvi aspekti.

Ja izvēlēsieties, tas patiešām atbilst jūsu aizņēmumu vajadzībām.Piemēram, ja jums ir jāaizņemas ar lielu summu saviem ārzemēm unvēlaties nodrošināt fiksētās procentu likmes atbilstību, ceļojumuaizdevums varētu būt vislabākā jūsu ceļojuma nauda.

, ja vēlaties, lai maksa par valūtas konvertēšanu, kas tiek veiktabez augstām ārvalstu darījumiem un valūtas pārrēķināšanas, vai javēlaties saņemt maksu par valūtas konvertēšanu vai ja vēlatiessaņemt bezmaksas atlīdzību un izmantot bezmaksas līdzekļus,piemēram, ceļojumu apdrošināšanu, jūsu ceļojumu karte varētu būtērts produkts, kas kopā ar jums pakauks.

Lai ko jūs nolemtu, mums ir ieteicams izmantot vairāk nekā vienuceļojumu naudas iespēju līgumu ar jums, lai jums vienmēr būtunauda atpakaļ. Lai salīdzinātu ceļojumu aizdevumu piedāvājumus,tiek novirzīti uz mūsu personīgo aizdevumu kopu vai arī, ja vēlatiesredzēt, ka pieejamās ceļojumu kartes iespējas ir pieejamas,apmeklējiet mūsu ceļojumu naudas centru