Priekšrocības un trūkumi izmantojot lētus ceļojumu treilerus

Priekš šī gada nedēļas nogalēm un vasaras braucieniem, esat nolēmis, ka jūs un ģimene gatavojaties darīt kaut ko citu. Tā vietā, lai uzturētos luksusa viesnīcās, jūs gatavojaties doties ar kempingu. Tagad lēmums ir par to, vai jums vajadzētu iegādāties lietotu lētu ceļojumu piekabi vai jaunu. Viena no lielākajām priekšrocībām, kas pieder izmantotām lietām ir tas, ka tās nebūs tik dārgas. Viens liels trūkums ir, ja jūs iegādājaties to no indivīda, jūs, iespējams, varētu būt kādas citas galvassāpes, jo nav garantijas, un ne katrs cilvēks, kas tur ir, ir tik godīgs, kā jums patīk domāt. Tagad aplūkosim vairākas priekšrocības un trūkumus, iegādājoties lietotu ceļojuma transportlīdzekli.

Priekšrocības

  • Jums var būt iespēja iegādāties kādu lietotu treileri no RV izplatītājiem, kam ir vairāk, ko piedāvāt nekā jaunus, jo izmantotie tiek iegādāti izsolēs vai tika tirgoti pret kaut ko jaunāku.
  • Daži lietotie kemperi var izskatīties “Show Room” stāvoklī, jo tie ir pirkta kā kaprīzes lieta, un tad tas netika tik daudz izmantots, un tagad indivīds vēlas no tā atbrīvoties.
  • Lietotie kemperi šķietami spēj turēt savu doto vērtību, tādēļ, ja jūs nolemjat, ka vēlaties to pārdot dažus gadus vēlāk, tad jums joprojām ir iespēja iegūt visu vai lielāko daļu savu ieguldījumu atpakaļ.
  • Atkarībā no izmaksām un piekabes izvēlētā veida, pastāv iespēja, ka jūs varētu maksāt naudu par to, tā vietā, lai veiktu maksājumus katru mēnesi.

Trūkumi

Pērkot lietotu kemperi, jums ir jāizvēlas no tā, kas ir pieejams un nevar izvēlēties, kādas mēbeles ir tajā, grīdas veidu, vai krāsu shēmu.

  • Dažiem lietotiem kemperiem var būt kosmētiskie bojājumi, piemēram, bojājumi ekrānā, matracis ir saplēsts vai krāsojums nodilis, ārpusē varētu būt iespiedumi utt
  • Lielākajā daļu reižu, pērkot lietotu kemperi, nav garantijas pat pērkot no dīlera. Tie var piedāvāt jums īstermiņa garantiju, bet ne par kādu no lielākiem sīkumi, piemēram, tualetes tvertnes noplūdēm, noplūdēm no jumta, u.c. Visi lielākie remontdarbi būs jāmaksā no saviem kabatas izdevumiem.

• Ja jums ir neliela automašīnu vai pikaps, jums ir nepieciešams pārliecināties, ka izmantojamais kemperis nepārsniedz masu, ko jūsu transportlīdzeklis var vilkt. Tā var paņemt diezgan laika, apskatot dažādus lietotus kemperus, lai atrastu vienu ar velkošo svaru, kādu jūsu transportlīdzeklis var vilkt.