KĀPĒC TIEK LAUZTS LAIKS, KAS IR LABĀKAIS CEĻOŠANAS LAIKS,

Kad jums nav daudz naudas, ceļošana, šķiet, ir tikai jauka fantāzija.Kad jums ir parādi, aizdevumi vai sarauj savi darbi, aizgulieties uzjūsu drauga dīvānu; vai arī tie var tik tikko atļauties McDonald teikto,ka ceļošana ir cauruļu sapnis, kas droši vien nekad nenāks par labutam, ka jums būs jāatbrīvojas, līdz jums būs nepieciešama nauda.

Taču es nedomāju, ka tas ir! Es domāju, ka sākums ir labākaisiemesls, lai sāktu ceļot.

Kad jums ir vismazākās iespējas, kad jums tiešām ir lielākāsiespējas. Kamēr esat apakšā, jums ir maz ko zaudēt, bet viss, koiegūstat.

Janis Joplin kungs teica, brīvība ir tikai vēl viens vārds, kas navnekas tāds, ko nevar zaudēt.

Kad jums nav naudas vai lieldarba, ir maz lejupvērsta lejupvērstalejupvērsta lejupvērsta tendence. lūdzu, atnāciet un ceļot. Plosīsiesvētra, varbūt atrodies kaut kas, ko tu mīl, un gūt dzīves pieredzi untās mīkstās interpersonīgas prasmes, ko pašlaik uzskata parvērtīgiem darba devējiem!

Pasaule ir pilna ar iespējām (un darbu), tāpēc, ja esat izsmēlusi tos,kas atrodas jūsu reģionā, tad kāpēc gan nemēģināt jaunu? Ja esatgatavi padoties pa ragiem un padoties uz priekšu, jūs atradīsit daudziespēju, lai nopelnītu naudu, ceļotu un uzzinātu, kas tev patīk.

Atveriet sevi ar jaunām iespējām un pieredzi. Neciešat no , kas irmans darbs, kas tik tikko apmaksā rēķinus. Pārvietot kādu vietu.Paceliet uz augšu un sāciet no jauna. Tas ir tas, ko izmanto mūsupriekšteči. Viņi pārcēlās uz vietas, kur šī iespēja tika izmantota, un touzplaukuma dēļ. Kur mēs būtu, ja viņi nekad nemēģinātu meklētlabāku dzīvi, bet sēdēja un skatīja Netfliku?

Es zinu, ka palēcieni un plosījās, kad pūlēties, tas var šķist biedējoši.Mēs bieži atstājam situāciju tikai tad, kad esam visdrošāk. Kad jūscīnāties, jūsu domas drīzāk būs ja Es varēšu nedaudz nedaudzvirzīties uz priekšu, tad Es būšu gatavs doties.

Tomēr nav piemērots laiks ceļot. Nav īstā brīdī. Ja atrodatiesnepareizā situācijā, atrodiet iespējas un mēģiniet tās. Kas ir tuvāks:ja ne un atgriežas tieši tur, kur jūs sākāt vai turpinājāt ceļu, kas,iespējams, atvilks tevi uz atlikušo dzīvi?

Ja vien neizmantojat šo brīdi, jūsu pagaidu darbs ilgs tikai līdzlaikam, kad atradāt jaunu darbu, par ko jums vēl ir atlicis gadu.

Ja atrodaties vietā, kas jums nepatīk, jums ir darbs, ko jums ienīdāt,vai arī viņiem nav parādes, kas nozīmē, ka par to nevar priecāties,aizvirzīt aizjūras teritoriju, atrast darbu un ceļot. Vai brīvprātīgais armiera korpusu, darbu saimniecībā, apmācīt suņus vai sākt emuāru.Mans draugs Marks Manson sāka savu emuāru, kad viņš gulēja uzdrauga dīvaines skaitīšanas pennieri, lai sniegtu McDonald iemeslu,jo viņš saprata, ko vēl bija jāzaudē? (tagad viņš ir Ņujorkas vislabākpārdotā autors!)

Viena no manām iecienītākajām filmām, kas atrodas manāiecienītākā filmā, ir, kad George Clooney, krāja J. K. Simmons tipaBobs. Jānis acīmredzami ir traucējošs viņam ir bērni (viens arastmu) un viņš jūtas neveiksme. Viņa vietā George Clooney vietāviņš saka, ka viņš ir izgāšanās un lasa Jobs : viņš devās uzfranču kulinārijas institūtu, lai studētu kulināriju un strādāts vienāfranču restorānā. Uz kotāciju:

Es redzu puišas, kas strādā tajā pašā uzņēmumā, viņu visu mūžu,tieši tāpat jūs. Viņi tur pulksteni, izlido, un viņiem nekad navlaimes brīdis. Šeit ir iespēja, Jānis. Tas ir sākums. Ja neesat, taddariet to savu bērnu labā.

Džordžs saka, ka tagad viņam ir iespēja sekot viņa sapņiem: strādātkopā ar pārtiku, nevis darbu, kas aizvieto savu dvēseli, jo viņš nekonav atstājuši.

Ja jums ir radusies šāda iespēja mainīties lai izmantotuneveiksmes vai ierobežotu apstākļus vietā, lai gan patiesībā kautko citu?

Ir superīgi iet pāri pašreizējai situācijai. Dzīve no mums tiek aizdota dienas. Taču galu galā mums ir jāsaka: šodien nevis šodien.

Izmantojiet internetu (varat atrast darbu tiešsaistē, izmantojot tādasvietnes , piemēram, GumRoad, UpWork vai Craig List), un atverietto visā pasaulē un visus tajā esošos darbus un iespējas.

Ir veidi, iegūt papildu naudu, izmantojot īgākas ekonomikasvietnes, piemēram, Uber, Lyft, EatWith, uzdevumu trusi, arī citasnejaušas izvēles iespējas no iepriekšējā punktā uzskaitītajām vietām,lai sagatavotu savu maku. (prēmija: to darīt pirms un pēc ārzemju!!!)

Kad esat konstatējis savu darbību ārzemēs, varat saņemt darbabrīvdienu vīzu, izmantot darba stendus un vietējos ekvalkus, laiatrastu darbus, vai veikt ārštata darbus, izmantojot tīmekļa vietni,piemēram, uzlabošanas darbus.

Ja Es pārtraucu jaunu darbu vai darbu, man nepatiktu, Es vispirmscentos mācīt angļu valodu ārvalstīs. Jums nav jābūt skolotājam, kato darīt tikai vietējam angļu valodā runātājam (lai arī tas palīdzēs, javēlaties labākus maksājumu darbu). Tur ir daudz skolu, kurās parjūsu lidojumu tiek maksāta pat jūsu bēgšana no valsts.

Ja Es nebūtu dzimtā angļu valoda, Es vēlos izmantot tādas vietnes iTalki un iemācīt cilvēkiem manu valodu! Jūs saņemat samaksupar kāda valodas partneri. Jūsu runā valodā, ko runājat katru dienu,nav nekā tāda. Šīs vietnes ir ļoti populāras, un jums nav jābūtskolotājam.

Atrodiet kaut ko, kas kustas uz priekšu pat tad, ja tas ir tikainedaudz. Pēc tam veiciet nākamo darbību. Tad nākamais. Tad vēlviens.

Varbūt jūs varat atrast jaunu kaislību vai jaunu situāciju, ja gadās, kaatrodaties mājās.

Bet, kamēr jūs mēģināt kaut ko jaunu, tad jūs vismaz varēsitsamaksāt daļu no saviem parādiem, jums ir kaut kas kolosālspiedzīvojums un gūt zināmu dzīves pieredzi.

Pasaule var būt jūsu austere, ja esat patiešām to izturējis! Neatkarīgino , vai veicat minimālo algu, ir jāpārvietojas ratiņkrēsliem, jāstrādāpie laivām un jāienāk no jaunattīstības valsts, jūs varat to darīt.Paplašinot savu pasaules uzskatu, jūs spējat palielināt savasiespējas.

Nepieļaujiet, kāpēc nevarat atrast visus iespējamos veidus.

Izstiept sevi. Sašķiebt vairākas lietas. Lietojiet tīmekli. Izstājieties notiešā apļa.

Ja ļaujat tai, tad pasaule var būt jūsu austere.

Kas jums ir jāzaudē?