Kādēļ būtu jāapsver kompakto ceļojumu treilera iegādi?

Gadu desmitus atpakaļ, kad ģimene devās kempingos viņi parasti izveidoja pāris teltis vai lielu ģimenes telti. Tad nāca izvelkamās piekabes ar izrautajiem galiem, un jums bija jāizvelk jumts ārā, lai izmantotu to, un beidzot iznāca kompaktiem ceļojumu piekabes. Tas bija veids, ko bija viegli vilkt ar automašīnu, minivenu, vai mazu pikapu. Virzoties uz priekšu, kur mūsdienu pasaulē daudzi RV izskatās kā ritošie dzīvokļi vai viesnīcu istabas, un kas prasa lielu smago kravas automašīnu, lai vilktu to.

Iemesli, kurus apsvērt, lai izmantotu kompaktāku izmēra tūrisma piekabes:

Daži no lielā skaita iemeslu, lai izvēlētos šo tipu, ir:

Tie nav tik dārgi kā daži no lielākajiem RV.

  • Jums nevajadzēs iegādāties kādu īpaša veida velkošo transportlīdzekli. Ar kompakto modeli, jūs varat izmantot auto, ar kuru jūs braucat. Jums vienkārši nepieciešams, lai būtu āķis uz auto, ja tas jums jau nav.
  • Tie ir lētāki un vienkāršāki priekš uzturēšanas. Ja jūs iegādāsieties kādu no lielākajām piekabēm, tad jums būs arī papildus jārēķinās ar dzinēju noslogojumu un citām sistēmām, kas saistītas ar šāda veida uzturēšanu.
  • Ja neesat pensionēts pāris, kam plānošana izdevumu priekš nedēļas ceļošanas, tad šis veids ir vislētākais, ko iegādāties. Ja Jums ir tikai nepilna laika kempers, vislabāk ir iegādāties kompakto, jo, kad to nelieto, jums ir iespēja saglabāt to, tāpēc, kad jūs izvēlaties, tad pārliecināties, ka to būs viegli uzglabāt. Tie ir vieglāk izmantojami, pieņemot lēmumu, kad vēlaties veikt ceļojumu acumirklī. Vai nu arī varat īrēt RV, kas būtu pietiekami labs.
  • Iekšienē ir vairākas izmantojamas telpas, jo īpaši, motora mājās. Piemēram, ja abi ir vienādi garumi gan piekabe, gan motorizētā daļa mājas, tad jums ir jāņem vērā, ka daļa no šīs telpas tiek izmantota vadītāja un pasažiera sēdekļiem, kontrolei utt. Iekšā kompaktajā piekabē jums nav nepieciešama nekāda tāda telpa , jo tā ir piekabe, kas tiek vilkta.
  • Tie ir ērtāki, jo tad, kad ierodaties jūsu kempinga vietā, jūs varat atāķēt nost no automašīnās, kas to velk, un, ja jūs vēlaties doties uz pilsētu vai veikt kādu braucieni, tad varat bez problēmā doties bez piekabes.