Salīdzinājums starp kempingu mini ceļojuma treilerī un teltī

Izlemt, kur vēlaties vest savu ģimeni šīgada brīvdienās, var būt sarežģīts uzdevums mūsdienās. Tik daudz izvēles ir pieejamas, no 7 zvaigžņu viesnīcām dažās no izcilākajām vietām visā pasaulē līdz kempingam teltī kādā no tradicionālajiem atpūtas parkiem savā valstī. Attiecībā uz lielāko daļu mums, tas, iespējams, ir visreālākais un pieejamākais no variantiem, nemaz nerunājot par lielāko jautrību, it īpaši, ja jums ir aizraušanās ar būšanu ārā.

Ja esat izvēlējušies iet kempinga brīvdienās šogad, tad jums būs nepieciešams izlemt, vai vēlaties doties ar mini ceļojumu piekabi (karavānu) vai telti. Atkal, izmaksas būs iespējamais faktors šajā izvēlē, kā arī ērtības. Jums būs nepieciešams izdarītu savu lēmumu, pamatojoties uz to, kas ir vislabāk piemērots jūsu vajadzībām un jūsu ģimenes vajadzībām. Palikt reālistiskam ir vissvarīgākā lieta, kas jāpatur prātā, izdarot savu izvēli.

Alternatīva un vistuvākā lieta kempingam teltī būtu došanās kempingā izmantojot mini ceļojumu piekabi. Visa jautrība un kempinga elastība, bez neērtībām ērtībās. Ka priekšrocību tam, kas ir sava ceļojuma māja, ir nenovērtējami ģimenei ar maziem bērniem, par kuriem ir vēl jārūpējas.

Daudziem kemperiem, jauniem un veciem, no elementa “skarbā izdzīvošana” bez viņu mājas ērtībām, ir tieši tas, kas piesaista tos šādām kempinga brīvdienām teltī. Atstājot luksusa aiz muguras un dodoties atpakaļ uz dabu var būt daudz mazāk stresa, nekā viņu citādi drudžains dzīves stils.

As with all decisions we make, when planning your holiday you should consider what the most important element is for you and your family. What do you really want to get out of it? If cost is the main important factor then a tent will probably be the most affordable choice for you. They range in price, size, style and even luxury, you can get a traditional pole tent or a pop up tent, there are low cost budget tents for one person and there are the more expensive family size tents.

Tāpat kā ar visiem lēmumiem, ko izdarām, plānojot savas brīvdienas jums vajadzētu apsvērt to, kas ir vissvarīgākais elements jums un jūsu ģimenei. Ko jūs patiešām vēlaties no tā visa dabūt? Ja izmaksas ir galvenais svarīgais faktors, tad telts, iespējams, būs vislētākā izvēle Jums. Tās cenu diapazonu, lielumu, stilu un pat greznību, jūs varat saņemt tradicionālo kāršu telti vai uzslejamo telti, par patiesi zemām budžeta izmaksā priekš teltis uz vienu cilvēku, un ir arī dārgākas ģimenes izmēra teltis.