No kā izvairīties pērkot kemperi kredītā?

Tāpat automašīnai, lielākajai daļai cilvēku, kuri pērk kemperi, vispirms jāiegūst finansējums. Daudzi Kemperi ir lielisks pirkums, un finansējums padara   par spējīgu līdzīgu tam, cilvēks sniedz mājokli,iegūstot hipotēku.

Ņemot to vērā, jūs gribat būt gudrs ar to, jūs nodarbojaties ar finansēm. Atšķirībā no mājām, kemperi nolietojas brīdī, kad jūs tos pārvietojat no preču partijas. Esiet piesardzīgs, kad esat finansējis kemperi, visticamāk, tiks apmierināts ar pirkumu, turklāt varēsit ietaupīt līdzekļus.

Tālāk ir sniegti Padomi par kemperu finansēšanu.

Uzlabojiet savu kredītpunktu skaitu.

Pirms SĀKAT iegādāties  ar aizdevumu, jums ir jāpārliecinās, ka jūsu kredītvērtējums ir tikpat liels, ka varat to saņemt.

Jūsu kredītvērtējums lielā mērā ietekmē saņemtā kredīta veidu. Tas varietekmēt jūsu procentu likmi, aizdevuma summu, ko var izmantot,termiņa ilgums, un tas, vai jūs varat saņemt aizdevumu vai ne.

Ja vēlaties saņemt vislabāko kemperu aizdevumu un procentu likmi, Es iesaku izmantot vismaz labu kredītpunktus.

Saglabājiet šo maksājumu.

Lai arī jūs varētu finansēt savu atpūtas transportlīdzekli, visticamāk,jums būs nepieciešams ietaupīt lielu maksājumu.

Maksājumi par kempri parasti ir vismaz 10% no pirkuma cenas. PlašākaI NFORMĀCIJA PAR kepmperu pirkumu tiks samazināta mēneša maksājumu apmērā un padarīs to pieejamāku. Turklāt varat pretendēt uz labāku procentu likmi, ja ir iespējams samazināt maksājumu.

PIRMS pirkumu sākšanas iestatiet budžetu. Varat izmanot šo auto līzinga kalkulatoru

PIRMS Kemperu iegādes sākšanas, jums ir jāiestata budžets par to, ko vara tatļauties. Tas palīdzēs jums uzturēties cenu diapazonā, kas atbilst jūsulīdzekļiem, lai jūs būtu reāli, kad esat pie tirdzniecības.

Tāpat nedomājiet par mēneša maksājumu, padomājiet par visām IZMAKSĀM, pērkot RV. Mēneša maksājums var šķist par pieņemamu cenu, bet Ņemiet vērā, ka daži RV aizdevumi attiecas uz 10 līdz 20 gaduperiodu. Tas var likties, ka tas atbilst jūsu mēneša budžetam, bet ir ieteicams domāt par kopainu.

Iegādājoties RV, kas atrodas jūsu budžetā, saņemsit daudz vairāk no transportlīdzekļa. Jums nebūs jāmaksā mazāk par to, vai katru mēnes ivarat veikt mēneša maksājumu, kas nozīmē, ka jums var būt vairāknaudas, lai saglabātu vai iztērētu citas darbības jūsu dzīvē.

Izlemt par labāko procentu likmi.

DĒVI ir liels pirkums, kas nozīmē, KA ARĪ aizdevums, visticamāk, būsliels. Iepērkoties par JŪSU aizdevuma labāko procentu likmi, katrugadu var ietaupīt simtiem vai tūkstošiem dolāru.

Vai jums ir kādi Padomi par TO, jūs finansējāt SAVU kemperi? Vēlos iepazīties ar komentāriem!